Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 44 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
René Diemen 05 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Kom hier al tientallen jaren, alleen maar goede ervaringen. Makkelijk te bereiken en denken altijd mee. Ook een prima adres als je op zoek bent naar nieuwe(re) auto.
10
Bram van spengen Amssterdam 30 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Buster beheld en kon vandaag meteen terecht. Uitstekende service!
10
Marike Broek in Waterland 15 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Als er iets met mijn auto was kon ik snel geholpen worden. Alle (naar mijn idee) grote problemen konden opgelost worden, heel fijn dat ik een vervangende auto of fiets meekreeg! Duidelijke en persoonlijke communicatie. Na een paar vervelende ervaringen met andere garages ben ik hier erg tevreden!
10
René Smit Purmerend 15 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed gevoel vriendelijke mensen , Zeer snel geholpen, Prijs technisch super meegevallen, AutoFirst autobedrijf Waterland een aanbeveling voor reparatie aan je auto Top
10
Tim Haarlem 11 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Voor mijn golf V GTI DSG was ik opzoek naar een specialist om de DSG bak van verse olie te voorzien en preventief te laten nakijken. Na wat zoeken kwam ik bij AutoFirst Autobedrijf Waterland uit. Zeer vriendelijk geholpen en direct een vertrouwd gevoel. Hier hebben ze verstand van zaken en voor een scherpe prijs, ik kom zeker terug!
10
guido Amsterdam 25 nov 2020
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Goede vakkundige mechaniciens. Met Volvo als hun specialiteit, wisten snel de euvels op te sporen en te repareren. Erg vriendelijk, ik kom zeker terug. Ook voor de koffie :)
9
Marc Purmerend 25 nov 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Na een belletje kon ik direct komen en werd meteen geholpen. Koppeling en vliegwiel laten vervangen van een DSG 7 bak. Uitleg was top en dito aftersales. Goed bezig jongens!
10
Thomas Zuidoostbeemster 18 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Nette service, ze denken goed mee en repareren professioneel
9
S. Schouteren Watergang 04 nov 2020
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Goede deskundige en klantvriendelijke garage.
9
Freek Amsterdam 29 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Goede service en duidelijke communicatie
laden...