Volvo Specialist

Volvo Specialist

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Volvo Specialist Autobedrijf Waterland.

 

De onafhankelijk Volvo specialist van nederland.

Volvo-specialist in hart en nieren, dat zij we bij Autobedrijf Waterland. We durven wel te stellen dat bijna niemand meer van Zweedse auto weet dan ons. Met welke Volvo u ook langs komt in Watergang en wat er ook mee aan de hand is; de medewerkers van Autobedrijf Waterland vinden de oplossing. Dat komt door hun jarenlange ervaring. De kennis van onze Volvo-specialisten zetten we graag voor u in zodat u snel weer op weg kunt. Elke Volvo op de weg maakt de weg immers weer een beetje mooier en veiliger!

 

 

Als u uw auto met enige regelmaat goed laat onderhouden, voorkomt u hoge kosten. Autobedrijf Waterland biedt voor alle auto’s zowel grote als kleine onderhoudsbeurten die al dan niet in combinatie met een apk-keuring kunnen worden uitgevoerd. Bij de kleine onderhoudsbeurt controleren we op 20 onderdelen, bij de grote onderhoudsbeurt op maar liefst 95 essentiële punten.

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Autobedrijf Waterland in Watergang verzorgt graag een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. Wij verversen dan de olie en controleren meer dan twintig belangrijke onderdelen. Zo bent u weer snel en veilig op weg.

DIT DOET WIJ BIJ EEN KLEINE ONDERHOUDSBEURT:

  • Vervangen van motorolie en oliefilter
  • Bijvullen van de diverse vloeistoffen
  • Controleren van de uitlaat en katalysator, remmen, luchtfilters, verlichting, ruiten, schokdempers, accu, banden en ruitenwissers.

Onze erkende en gediplomeerde monteurs staan garant voor een snelle en nauwkeurige onderhoudsbeurt. Neem contact op met Autobedrijf Waterland voor de tarieven van een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. Of kies voor een grote onderhoudsbeurt wanneer u uw auto op 95 punten wilt laten keuren.

GROTE ONDERHOUDSBEURT

De grote onderhoudsbeurt van autobedrijf Waterland in Watergang is geschikt voor alle merken en typen auto’s. Wij controleren uw auto tijdens de grote onderhoudsbeurt op 95 essentiële punten. Daarnaast vullen wij de vloeistoffen bij en vervangen diverse filters. Aan de hand van een uitgebreid inspectieformulier bepalen we nauwkeurig de staat van uw auto.

DIT DOET WIJ BIJ EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT:

  • Vervangen van motorolie, oliefilter, bougies (exclusief platina bougies), luchtfilters en brandstoffilters
  • Bijvullen van diverse vloeistoffen
  • Controle op de technische staat van uw auto

Als uit de grote onderhoudsbeurt blijkt dat er extra reparaties nodig zijn, dan ontvangt u van ons vooraf telefonisch een prijsopgave. De onderhoudsbeurten worden bij Autobedrijf Waterland uitgevoerd door erkende en gediplomeerde monteurs. Is uw auto toe aan onderhoud of neemt u vlak voor een vakantie liever het zekere voor het onzekere? Neem dan contact op met Autobedrijf Waterland. Bel 020-4361407 of stuur een e-mail naar info@autobedrijfwaterland.nl.

UW AUTO WEER ALS NIEUW? COMBINEER ONDERHOUD MET EEN PROFESSIONELE POETSBEURT!

Het gevoel van in een net gekochte auto de garage uitrijden is lastig te evenaren, maar bij Autobedrijf Waterland doen we een goede poging, al zeggen we het zelf. U kunt bij ons nu namelijk een onderhoudsbeurt combineren met een professionele poetsbeurt. Zo is uw auto van binnen en van buiten weer in uitstekende staat én heerlijk schoon. Ook weer een auto die als nieuw rijdt en ruikt? Maak direct een afspraak en geef uw wensen door. Tot gauw!